6. ESEV SANAT FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Esenler’in sanata açılan kapısı Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), 2023-2024 eğitim sezonunu 6. ESEV Sanat Festivali ile taçlandırıyor. ESEV’de eğitim alan her yaştan kursiyerin farklı branşlarda yeteneklerini sergileyeceği festivalde Filistin’de yaşanan zulmü konu alan etkinlikler de yapılacak.

Uzman eğitimci kadrosuyla sanatın pek çok dalında eğitimler veren Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), bu yıl 6’ncı kez festivale ev sahipliği yapacak. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde 1-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek festival; konserler, tiyatro gösterimleri, el emeği ürünler ve sürpriz hediyelerle ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Her gün 11.00-22.00 saatleri arasında kapılarını açacak festivalin açılış programında ise Filistin’de yaşanan zulmü konu alan grafiti duvarı boyanarak dünyaya barış mesajları verilecek. Ayrıca yine aynı gün Filistin temalı workshoplar yapılacak. ESEV öğrencilerinin sahene alacağı festivalin açılış programına Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve çok sayıda sanatsever katılacak.

“6. ESEV Sanat Festivali” 1 Haziran Cumartesi bugün saat 19.00’da Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir