ESENLERLİ GENÇLER MİLLİ HEYECANA ORTAK OLDU

Esenlerliler, son 16 heyecanını Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile yaşadı. Başkan Göksu, Es Kahve’de futbol tutkunlarıyla bir araya gelerek maçın heyecanını paylaştı.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, A Milli Futbol Takımı’nın kritik Çekya maçını Es Kahve’de Esenlerli futbolseverlerle birlikte izledi. Kısa zaman içinde 15 Temmuz Millet Bahçesi’nin vazgeçilmez mekânı olan ‘Es Kahve’, Esenlerli futbolseverlerle dolup taştı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte heyecanlı bekleyiş başladı. Göksu, Es Kahve’nin samimi ortamında vatandaşlarla sohbet ederek maçı takip etti. Esenlerlilerin coşkulu tezahüratları arasında geçen maçta Türkiye’nin Hakan Çalhanoğlu’yla bulduğu ilk gol büyük bir sevinçle kutlandı. Maçın son dakikalarında Cenk Tosun’un attığı ve galibiyeti getiren gole Başkan Göksu ve Esenlerliler büyük bir coşkuyla kutladı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, galibiyetin ardından futbolseverlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu son maçında Çekya’yı 2-1 mağlup ederek son 16 turunda Avusturya’nın rakibi oldu. Göksu, Esenlerlileri 2 Temmuz’da oynanacak Avusturya maçını izlemek için yine Es Kahve’ye davet etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir