”YAZ SPOR OKULLARI” REKOR KATILIMLA BAŞLADI

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yaz Spor Okulları”, rekor katılımla başladı. 3 bin 766 öğrenci, yüzmeden jimnastiğe, wushudan badmintona kadar pek çok branşta eğitim alıyor.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün gençlerin ve çocukların yaz boyunca sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerini teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “Yaz Spor Okulları” eğitimlerine başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gören yaz okullarında öğrenciler 40 gün boyunca yüzme, jimnastik, voleybol, basketbol, futbol, okçuluk, satranç, kick boks, wushu, tekvando, karate, güreş, masa tenisi ve badminton branşlarında eğitimler alacaklar.

Esenler Yaz Spor Okulları bu yaz 3 bin 766 öğrenciyi ağırlıyor. En çok ilgi gören branş bin 481kişi ile yüzme olurken, jimnastik, voleybol, basketbol ve futbol diğer en çok tercih edilen branşlar arasında yer aldı. Öğrenciler, Oruç Reis Albayrak Spor Salonu, Salon Sporları Merkezi ve Mehmet Öcalan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen eğitimlere yoğun bir şekilde katılım sağladı.

SPORCU MALZEMELERİ BELEDİYEDEN”

‘Yaz Spor Okulları’nda eğitim alan öğrencilere spor yaparken kullanabilecekleri sporcu suluğu, bone ve tişört gibi malzemelerinden oluşan çantalar dağıtıldı. Mehmet Öcalan Spor Kompleksi’nde yapılan dağıtım törenine Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Kenan Yaşar da katıldı. Spora olan desteğin artarak devam edeceğini belirten Yaşar, “Gençlerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve sporla buluşmaları için buradayız. Bu malzeme desteğinin de gençlerimizin spor yapma motivasyonunu artıracağına inanıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir