MİNİKLER ÖDÜNÇ EVİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİ

Yaz neşesinin çocuk kahkahalarına karıştığı 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Miniklerin uğrak noktası olan Ödünç Evi’nde bu Pazar “Kum Boyama Atölyesi” yapıldı.

Esenler Belediyesi, 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yer alan Ödünç Evi’nde çocuklara unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunuyor. Birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler, çocukların hem eğlenmesini hem de yeteneklerini keşfetmesini sağlıyor. Bu hafta sonu da renkli kumlarla dolu keyifli bir pazar, miniklerin neşesine neşe kattı. Etkinlik boyunca minikler hem yaratıcılıklarını konuşturdu hem de güzel havanın tadını çıkardı. Renkli kumlarla yapılan boyamalar, çocukların el becerilerini geliştirirken onlara sanatın farklı bir yüzünü keşfetme imkânı tanıdı.

HER HAFTA FARKLI BİR MACERA

Ödünç Evi, her hafta sonu farklı ve eğitici etkinliklerle minikleri ağırlamaya devam ediyor. Ahşap oyuncak boyama, taş boyama gibi atölyelerin ardından bu hafta da kum boyama etkinliği ile çocuklar keyifli bir pazar geçirme fırsatı yakaladı. Yaz tatilinin keyfini Ödünç Evi’nde çıkaran minikler, her hafta sonunu heyecanla bekliyor.

Atölyeye katılan 7 yaşındaki Ayşe, “Bugün kumlarla boyama yaptık. Çok eğlendim. Kumlarla resim yapmak eğlenceliydi çok sevdim” dedi. Etkinliğe oğluyla birlikte katılan Meltem Hanım ise, “Oğlum Arda, bu etkinlikleri çok seviyor. Her hafta sonu buraya gelmek istiyor. Kum boyama etkinliği de çok keyifliydi. Çocuklarımızın böyle yaratıcı etkinliklerle vakit geçirmesi harika” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir