ESENLER YAZ SPOR OKULUNDA 4 BİN ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Yüzmeden jimnastiğe, güreşten badmintona 15 spor dalında eğitim alan 4 bin civarında öğrenci, ‘Yaz Spor Okulları’ndan mezun oldu.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4 bine yakın öğrencinin 15 branşta eğitim aldığı ‘Yaz Spor Okulları’, büyük bir mezuniyet töreniyle sona erdi. Yaz spor okulunu başarıyla tamamlayan genç yeteneklere, mezuniyet belgeleri teslim edildi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gören yaz spor okullarında öğrenciler, 40 gün boyunca yüzme, jimnastik, voleybol, basketbol, futbol, okçuluk, satranç, kick boks, wushu, tekvando, karate, güreş, masa tenisi ve badminton branşlarında eğitim aldı. Bu okullarda eğitim alarak geleceğin sporcusu olma yönünde ilk adımı atan gençlere, Esenler Belediye Spor Kulübü bünyesinde lisanslı sporcu olma imkânı sağlandı.

yaz okulu

ENGELLİ GENÇLER UNUTULMADI

Ayrıca Esenler’de yaşayan engelli gençlere, ‘Engelsiz Spor ve Otizmde Hareket Eğitimi’ ile birebir spor eğitimi verilen yaz spor okulunda tüm malzeme, kıyafet ve ekipmanlar belediye tarafından karşılandı.

ESENLER’DE SPOR HER YERDE

Oruç Reis Albayrak Spor Salonu, Salon Sporları Merkezi, İTO Genç Yetenek Spor Salonu, Gençlik Merkezi, 15 Temmuz Millet Bahçesi Halı Sahaları ve Mehmet Öcalan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen yaz okulu eğitimleriyle spor, Esenler’in her bölgesine taşındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir