“EMEK” YENİ SEZONU AÇTI

Esenlerlilerin yeteneklerini mesleğe dönüştürdüğü Meslek Edindirme Kursları (EMEK), yeni sezonu açtı. Yeni dönemin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk sertifikalarını, yeni başlayan “Bilgisayar İşletmenliği” kursiyerleri aldı.

Sektör ihtiyacına yönelik nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla mesleki ve sanatsal eğitimlerin düzenlendiği tasarım ve üretim atölyelerine bu yıl “Bilgisayar İşletmenliği” kursu da eklendi. Bilgisayarın teknik ve teorik bütün konuları hakkında bilgi veren kursun ilk mezunları belgelerini Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat’tan aldı. ‘Bilgisayar İşletmenliği’nin yanı sıra iş hayatında ihtiyaç duyulacak ‘OFİS Programları’ ve ‘Ön Muhasebe’ kursları da yeni dönemde Esenlerlilere hizmet verecek.

‘EMEK’TE HER ŞEY VAR

Yeni açılan kursların yanı sıra mevcut tasarım atölyeleri de çalışmalarına başladı. El becerilerini geliştirmek ve yaratıcı hobiler edinmek isteyenler için düzenlenen “Mum Yapımı” kursu, katılımcılara farklı mum yapım tekniklerini öğrenme ve kendi özgün tasarımlarını hayata geçirme fırsatı sundu. Deneyimli eğitmenler eşliğinde, keyifli vakit geçirme ve el emeği ürünler ortaya çıkarma imkânı buldular.

EMEK’e kayıt olmak için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir