ESENLERLİ GENÇLER AMASRA ROTASINDA BULUŞTU

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Rota Oluşturuldu” projesi, Esenlerli gençlere Amasra’nın eşsiz doğası ve tarihi güzellikleri eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Rota Oluşturuldu” projesi kapsamında gençler soluğu Amasra’da aldı. Fatih Sultan Mehmet Han’ın ‘Çeşm-i Cihan’ yani dünyanın göz bebeği olarak nitelendirdiği Bartın’ın Amasra ilçesini ziyaret eden gençler, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Amasra Kalesi, Kemere Köprüsü, Çekiciler Çarşısı, Fatih Camii’nin yanı sıra Bartın’ın Ulukaya şelalesi ve kanyonunu yakından görme şansı elde eden gençler, hatıra fotoğrafları çekerek keyifli anlar yaşadı.

GÜZEL BİR MANZARA KARŞILADI BİZİ

Geziye katılan Sedanur Serdan, çok verimli bir gün geçirdiğini kaydederek “Otobüsten iner inmez çok güzel bir manzara karşıladı bizi. Ardından rehberimiz hemen tarihi yerleri anlatmaya başladı. Ülkemin çok güzel bir memleketini daha gezmiş oldum. Esenler Belediyesi’nin daha öncesinde de farklı etkinliklerine katıldım. Kardeşlerimi de katılmaları konusunda teşvik ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir