ESENLER’DE ‘BİLİM VE UZAY ŞENLİĞİ’ DÜZENLENDİ

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, bilim ve teknoloji meraklısı öğrencilerle ‘Bilim ve Uzay Şenliği’nde buluştu. Stantları ziyaret eden Göksu, öğrencilerle tek tek ilgilendi ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Esenler Belediyesi’nin TÜBİTAK, Millî Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Esenler Bilim Merkezi iş birliğiyle Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdiği Bilim ve Uzay Şenliği’ni ziyaret etti. Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi akademisyenlerinin katıldığı seminer ve söyleşilerle renklenen etkinlikte, gençler bilimsel projelerini sergiledi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Bilim ve Uzay Şenliği’nde teknolojiye ilgi duyan öğrencilerle bir araya geldi. Kültür merkezi bahçesine kurulan stantları tek tek ziyaret eden Göksu, öğrencilerin tasarladığı birbirinden özgün projeleri inceledi ve onlarla birebir ilgilendi. Öğrencileri projelerinden dolayı tebrik eden Başkan Göksu, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Her zaman destekçiniz olduk. Siz yeter ki hedeflerinizden vazgeçmeyin. Bizim önceliğimiz, geleceğimiz olan sizlersiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmekte size destek olmaya devam edeceğiz. Sizleri geleceğin bilim insanları olarak görüyoruz” diyerek öğrenciler moral verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir