ESENLER TACİRLER ÖZEL EĞİTİM OKULU’NDAN “ÖZEL EMEK SERGİSİ”

Esenler’in özel çocukları, yeteneklerini sergiledi.  Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, el emeği ürünlerini sergileyerek sanatsal yeteneklerini gözler önüne çıkardı.

Esenler Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun özel öğrencileri, el emeği ürünlerini görücüye çıkardı. Öğrencilerin ürünlerinden oluşan ‘Özel Emek Sergisi’nin açılışına Esenler Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Selim Kurt ve Kenan Yaşar katıldı. Çocukların hazırladığı çeşitli gösteriler programa renk kattı. Başkan amcalarının gönderdiği özel hediyelerle heyecanlanan çocukların mutluluğu görünmeye değerdi.

Ayrıca, Tacirler Vakfı Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören 200 öğrenciye, 2024-2025 yılı eğitim-öğretim döneminde kullanacakları okul materyalleri, temizlik malzemeleri, okul ve beslenme çantası, suluk ve kırtasiye ürünlerinden oluşan destek paketi hediye edildi.

“HAYATLARINA DOKUNMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Esenler’in müstakil bir eğitim binasına sahip tek özel eğitim kurumu olan Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Okyucu, özel çocukları için şu sözleri söyledi:

“Öğrencilerimiz, okul öncesinden başlayan eğitim sürecini 12. sınıftan mezun olarak tamamlıyor. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve bu sürece destek veren diğer personelimizin büyük özverisiyle 279 özel öğrencimizin hayatlarına dokunmaya gayret ediyoruz. Burada ve ilçemiz okullarının bünyesinde eğitimlerine devam eden özel gereksinimli öğrencilerimizin, toplumumuz da yer alan diğer bireylerle eşit ve görünür olmaları için uygun koşulları hazırlamak, bireysel ve toplumsal olarak birincil görevimiz. Hayata dahil temel hayat becerilerinin gelişmesine katkı sağlamaya çabalarken, her türlü destekleriyle yanımızda olan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya ve  başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz.“

“BU ÇOCUKLAR BİZİM CENNETİMİZ”

Program da söz alan Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Selim Kurt, “Burada olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Sizin yanınızda olmaktan dolayı çok mutluyuz. Benim de özel bir çocuğum var ve siz değerli velilerimizi çok iyi anlıyorum. Bu çocuklar bizim cennetimiz. Onları çok iyi bakmak zorundayız. Biz her zaman sizinle beraberiz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir