ÇİZGİ ROMAN TUTKUNU GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Dünya Çizgi Roman Gününde, çizgi romana ilgi duyan gençleri bir araya getirdi. Gençler etkinlikte çizgi roman dünyasının büyüleyici karakterleri ve hikâyeleri üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Esenler Belediyesi, Dünya Çizgi Roman Gününde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Okur Gezer Çizgi Roman otobüsünde bir araya gençler, hep birlikte çizgi roman dünyasının büyüleyici karakterleri ve hikâyeleri üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Hem yerli hem de yabancı çizgi roman serilerinin tanıtıldığı bu özel günde, katılımcılar çizgi roman kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu. Esenler’de gençlerin kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan etkinlik, çizgi roman tutkunlarına hem bilgi hem de eğlence dolu anlar yaşattı. Atölye çalışmaları, sergi ve söyleşilerle dolu program, gençlerin yaratıcılıklarını keşfetmelerine yardımcı olurken aynı zamanda sosyal bir ortamda yeni arkadaşlıklar kurmalarına da olanak sağladı.

ÇOK KEYİF ALDIM

Etkinliğe katılan Busenaz Çelik, “Çizgi romana her zaman bir ilgim vardı. Böyle bir günün olduğundan yeni haberdar oldum. Oldukça keyif aldım. Benim gibi çizgi romana ilgi duyan arkadaşlar tanıdım. Verimli ve güzel bir etkinlik oldu. Esenler Belediyesine tüm bunlar için teşekkür ederim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir