ESEV İLE HAYALLERİNE KAVUŞTULAR

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ve Mihmandar Akademi’de sınavlara hazırlanan gençler, hayallerindeki üniversiteye kavuştu. Deneyimli eğitmen kadrosu eşliğinde yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan gençler, üniversiteli olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ve Mihmandar Akademi, bu yıl da yüzlerce genci hayalindeki üniversiteye kavuşturdu. ESEV’de konservatuvar eğitimi alan ve Mihmandar Akademide Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na hazırlanan gençler, Türkiye’nin saygın üniversitelerini kazanarak hayallerini gerçekleştirdi. Uzman eğitmen kadrosuyla tüm yıl kapsamlı bir eğitim dönemi geçiren gençler, başarmanın gururunu yaşıyor.

HOCALARIMIZ ÇOK İLGİLİYDİ

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik tasarım bölümünü kazanan Nisanur Türkyılmaz, “Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), benim için artı bir basamaktı. Gerek kültür merkezinin konumu gerekse hocalarımın ilgisi hayli yardımcı oldu. Zaman zaman eğlenceli ama çoğu zaman verimli dersler işledik. Kursa başlamadan önce nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda pek fikrim yoktu. O anlamda hocalarım çok yardımcı oldu. Bu süreçte bana katkısı olan hocalarıma ve ESEV çalışanlarına çok teşekkür ederim” dedi.

HAYATIMIN EN DEĞERLİ DÖNEMİYDİ

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)’de geçirdiği dönemin hayatının en değerli dönemlerinden biri olduğunu söyleyen Elif Biga ise şunları kaydetti:

“Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümü kazandım. Güzel sanatlara hazırlanırken edindiğim bilgi ve deneyimlerin yanı sıra, burada kurduğum dostluklar ve yaşadığım anılar benim için çok değerli. Sunulan mükemmel eğitim desteğiyle üniversiteyi kazanmanın mutluluğunu yaşadım. Bu yolculuğun bir parçası olduğu için bütün öğretmenlerime çok teşekkür ederim.”

İSTEDİĞİM BÖLÜMÜ KAZANDIM

Beyzanur Aydın, “Rumeli Üniversitesinde yüzde yüz burslu olarak psikoloji bölümünü kazandım. YKS serüvenimde Mihmandar Akademinin bana çok büyük faydası oldu. Kitaplarıyla, eğitimiyle, deneme sınavlarıyla bize çok yardımcı oldular. İlk senemde istediğim bölümü kazanamamıştım. Bu sene de akademi sayesinde istediğim bölümü kazandım” diye konuştu.

HAYALLERİME KAVUŞTUM

Bahar Aysel ise hayallerindeki üniversiteye kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek “Sabahattin Zaim Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümüne yerleştim. Başta belediyemize, Belediye Başkanımız M. Tevfik Göksu’ya, Kadın ve Aile Müdürümüz Cemal Bolat’a ve bütün hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir