ESENLER BELEDİYE MECLİSİ İLK OTURUMU PAZARTESİ BAŞLIYOR

Esenler Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantıları 1 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.

Esenler Belediye Meclisinin 7. Seçim Yılı 1. Dönem Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere; “Birlik Mahallesi, Mehmet Akif İnan Caddesi,  No:  6-8  Esenler-İSTANBUL”  sayılı  yerde  bulunan  Esenler  Belediye  Başkanlığı  Hizmet Binasında yapılacaktır. Temmuz  Ayı  Meclis  Toplantılarının  ilk  birleşimi 01  Temmuz  2024  Pazartesi  günü, Saat:15.00’de yapılacaktır.

GÜNDEM   :

Açılış ve Yoklama:

Teklifler:

1-Sermaye Artışı hk. Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.

2-Trafo Tahsisi hk. Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.

3-Gelecek Yıllara Yaygın Hizmet Yüklenmeleri hk. Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi.

4-Sivil Toplum Kuruluşlarının Talepleri hk. Destek Hizmetleri  Müdürlüğü teklifi.

5-Esenler İlçe Sınırları Dahilinde Kent Temizliği İçin Araç ve İş Makinesi Kiralanması Hizmet İşi hk. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teklifi.

6-Asfalt ve Beton Elemanları Talebi hk. Fen İşleri Müdürlüğü teklifi.

7-Hizmet Araçları Talebi hk. Destek Hizmetleri Müdürlüğü teklifi

Raporlar:

1-Kütüphane Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği hk. Hukuk ve Temel Haklar-Engelliler müşterek komisyon raporu.

2-Kültür İşleri Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği hk. Hukuk ve Temel Haklar-Külltür, Sanat, Eğitim ve Tanıtım müşterek komisyon raporu.

3-İşletme Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği hk. Hukuk ve Temel Haklar-Kadın ve Aile müşterek komisyon raporu.

4-Basın ve Yayın Müdürlüğünün Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği hk. Hukuk ve Temel Haklar- Tarife, Esnaf ve Ticaret müşterek komisyon raporu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir