ESENLER BELEDİYESİ ÇEVREFEST’TE KATILDI

Esenler Belediyesi, Türkiye’nin en büyük çevre etkinliği  ÇEVREFEST’e katıldı. “Sıfır Atık” hareketi kapsamında hayata geçirilen projeler, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Standı ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Mehmet Özhaseki, sıfır atıktan elde edilen defterleri ziyaretçilere dağıttı.

Esenler Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ÇEVREFEST’e katıldı. Başkent Millet Bahçesi’nde “Hepimizin Bir Dünyası Var” temasıyla gerçekleştirilen ÇEVREFEST’e katılan Esenler Belediyesi, hayata geçirdiği “Sıfır Atık İyi Uygulama Örneklerini” ziyaretçilere anlattı. Çevre, Sıfır Atık ve Yenilenebilir Enerji projeleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. Günümüz teknolojisi kullanılarak düzenli atık toplama sistemini oluşturmak, puan-kazanç yöntemiyle Esenler’de yaşayanların ev ekonomisine katkı sağlamak ve gelecek nesillere temiz bir Esenler ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için geliştirilen En iyi “Sıfır Atık Projesi” ödülünü layık görülen ‘Akıllı Mobil Atık Toplama Projesi’ de ziyaretçilerin ilgisini çekti. Geri Dönüşüm Otomatı “ESMATİK” de ÇEVREFEST’de yerini aldı.

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN ESENLER BELEDİYESİ STANDINA ZİYARET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Mehmet Özhaseki ve yardımcıları Refik Tuzcuoğlu ve Fatma Varank, Esenler Belediyesi’nin ÇEVREFEST standını ziyaret ettiler. “Sıfır Atık” hareketi kapsamında Esenler’de hayata geçirilen projeleri incelediler. Bakan Özhaseki, ziyaret sonrası Esenler Belediyesi standında sıfır atıktan elde edilen defterleri ziyaretçilere dağıttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir