ESENLER BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME TAM DESTEK

Esenler Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilere destek oluyor. Göksu, Esenler’de ilkokula başlayan çocuklarımıza, içerisinde her türlü kırtasiye malzemesinin bulunduğu okul çantası dağıttı.

Esenler’deki tüm okulların boya, tadilat ve tamirat işlemlerini tamamlayarak yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getiren Esenler Belediyesi, eğitimin her aşamasında öğrenci ve velilerin yanında olmaya devam ediyor. Esenler’de eğitim seferberliği başlatan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, ilkokul birinci sınıfa başlayacak tüm öğrencilere okul çantası, beslenme çantası, suluk, kalemlik, cetvel, boya, kalem ve silgi gibi temel kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantayı hediye etti. Öğrencilere hoş geldin hediyelerini dağıtan Göksu, velilerin de okul alışverişi yükünü hafifletti. İlçedeki tüm ilkokullarda belediye ve milli eğitim görevlilerince aynı anda öğrencilere çantalar dağıtıldı.

“8 BİN 500 ÇOCUĞUMUZA ÇANTALARINI DAĞITTIK”

2024-2025 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Esenler’de bugün 8 bin 500 öğrencimiz eğitim hayatına başladı. Biz de Esenler Belediyesi olarak bu öğrencilerimizin her türlü kırtasiye ve çanta ihtiyacını karşılıyoruz. Bir yıl boyunca ihtiyaçları olacak her türlü kırtasiye malzemeleri bu çantaların içinde yer alıyor. Bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Velilerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Biz de bugün geleceğimizin çocukları için sorumluluklarımızı yerine getirdik” ifadelerini kullandı.

esenler 3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir