ESENLER ES KAHVE’DE EURO 2024 HEYECANI YAŞANIYOR!

Esenler, EURO 2024 heyecanını 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde büyük bir coşkuyla yaşıyor.

Esenler Belediyesi Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nce 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde hizmete açtığı Es Kahve bugünlerde coşkulu bir heyecana ev sahipliği yapıyor.  15 Temmuz Millet Bahçesi’ne ayrı bir renk katan ‘Es Kahve’, futbolseverlere özel bir atmosfer yaşatıyor.

Gençlerin “Sen de gel, heyecana ortak ol!” sloganıyla davet edildiği Es Kahve’de milli maç heyecanı omuz omuza yaşanıyor. Açık havada misafirlerini ağırlayan Es Kahve, A Milli Futbol Takımı’nın grup maçlarını izlemek isteyen taraftarlarla dolup taşıyor. Avrupa Şampiyonası için özel olarak kurulan dev ekranda coşku ve heyecanla milli maçları izleyen futbolseverler, atılan her golde hep birlikte seviniyorlar.

OMUZ OMUZA DESTEK

Esenler Belediyesi, Avrupa Şampiyonası boyunca tüm Esenlerli futbolseverleri bu coşkulu ortama katılmaya ve milli takımı desteklemeye bekliyor. Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, Gürcistan ve Portekiz maçlarının ardından şimdi de kritik Çekya maçı için 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 22.00’de Esenlerlileri bir kez daha tek yürek olmaya Es Kahve’ye davet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir