ESENLER HALKINA HUKUK DESTEĞİ

Esenler Belediyesi, İstanbul 2 Nolu Baro ile maddi imkânsızlıklar nedeniyle herhangi bir konuda hukuki mücadelesini başlatamayan Esenlerliler için büyük destek sağlayacak “Adli Yargı Protokolü”nü imzaladı.

Esenler Belediyesi, maddi imkânsızlıklardan ötürü hukuksal mücadelesini gerçekleştiremeyen vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak “Adli Yargı Protokolü”nü imzaladı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Av. Yasin Şamlı tarafından imzalanan protokol ile Esenlerliler, ihtiyaç duyduğu yargı desteğini sağlamış olacak.

YARGI DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ

İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Av. Yasin Şamlı ve ekibini makamında kabul eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Adaletin tesisi için iki temel var: Bunlardan biri hesabı soranlar, diğeri savunanlar. Savunanlar ne kadar güçlü ise adaletin tecellisi de o kadar güçlü olur. Bu nedenle Esenler ihtiyaç duyulan yargı desteğini sağlamak üzere 2. Baro’dan alacağımız istifadeyi göz önüne alarak böyle bir destek verecek. Çünkü avukatlarımız savunmada ne kadar güçlü olursa adaletin tecellisinin o kadar hızlı olur” dedi.

ŞAMLI’DAN TEŞEKKÜR

İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Av. Yasin Şamlı ise protokol imza töreninde böyle bir işbirliği için Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya teşekkür etti. Protokol ile birlikte Esenler’de hukuk mücadelesi verecek vatandaşlara büyük imkânlar sağlanmış oldu.

hukuk 1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir