ESENLER KEMER MUHTARLIĞI YENİLENDİ

Esenler Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Kemer Mahallesi muhtarlık binası yeniden hizmete girdi.

Kemer Mahallesi Şahinbey Caddesi’nde bulunan binanın açılışına Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş, MHP Esenler İlçe Başkanı Alican Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Selim Kurt, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı, Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin, Kemer Mahalle Muhtarı Ecenur Altaş, Esenler mahalle muhtarları, sivil toplum temsilcileri ve mahalle sakinlerinin katıldı.

MUHTARLARA TAM DESTEK

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu açılışta yaptığı konuşmada 17 mahallenin muhtarlarına ve muhtarlıklarına Esenler Belediyesi’nin eksiksiz katkı sunduğunu belirterek şu müjdeleri verdi: “Aselsan’ın ürettiği kameralar Esenler’in tüm sokaklarına yerleştirilerek güvenli şehir olmaya başladı. Diğer yandan Kemer Mahallesi’nin yanında Türkiye’nin en büyük Çocuk Köyü’nün inşaatı başladı ve yine Kemer Mahallesi’nde Su Müzesi ve spor vadisi yapılacak.“

Törende Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı ve Kemer Mahalle Muhtarı Ecenur Altaş da birer konuşma yaptı.

KEŞKEK İKRAM EDİLDİ

Muhtarlık hizmetinde kaliteyi artırmak, vatandaşlara daha modern, ferah ve erişilebilir bir hizmet alanı sunmak amacıyla bina, elektrik tesisatından, iç/dış cephe sıva ve boyasına, lavabolardan çelik kapı ve pencerelere, mutfak dolabından toplantı masasına, fayanslara ve kütüphaneye kadar binanın tüm bölümleri ve mobilyaları yenilendi. Binanın açılışından sonra törene katılanlara keşkek ikram edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir