”ESENLER MORAL TİMİ” İLE MORALLER YERİNDE!

Esenler’in dört bir yanına neşe saçan Moral Timi, soluğu bu kez Esenler Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde aldı. Pek çok sanatsal etkinliğin düzenlendiği etkinlikte hastalar keyif dolu anlar yaşadı.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından 2019 yılında hayata geçirilen Moral Timi, yüzleri güldürmeye devam ediyor. Moral Timi bu kez Esenler Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaların yüzlerini güldürdü. Etkinlikte müzik dinletisi eşliğinde süsleme sanatlarından biri olan çini workshopu düzenlendi. Hastalar etkinlikten bir hayli memnun kaldı.

TEK AMACIMIZ GÖNÜLLERE DOKUNMAK

Moral Timi ile 5 yıldır pek çok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) koordinatörü Mehmet Yıldırım, “Moral Timimiz, morale, desteğe ihtiyacı olan herkesin yanında olmaya devam ediyor. Genç, yaşlı, çocuk demeden vatandaşlarımızı eğlendirmeyi, onlara birtakım hobiler kazandırmayı amaçlıyoruz. Tek amacımız gönüllere dokunmak. Bizlerle geçirdikleri zamanı güzel bir şekilde yad etmeleri bizim için en büyük motivasyon kaynağı” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir