ESENLER’DE YAZ AYLARI ÇOK EĞLENCELİ GEÇİYOR

Esenler Belediyesi Kültür İşleri tarafından organize edilen “Dikkat Müzik Var” ile “Ödünç Evi” etkinlikleri, hem büyüklerin hem miniklerin gününe neşe katıyor. 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde minikler Ödünç Evi’ndeki etkinliklerde eğlenirken büyükler ise canlı müziklere eşlik ederek keyifli anlar yaşıyor.

Yaz aylarında Esenlerlilerin vazgeçilmez adresi 15 Temmuz Millet Bahçesi, birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Her hafta sonu gerçekleştiren Ödünç Evi etkinliklerinde minikler bu kez bez çanta boyama atölyesine katıldı. Doğa dostu bez çantaları hayal güçlerine göre boyayan minikler, palyaçolar eşliğinde keyifli anlar yaşadı. “Dikkat Müzik Var”  ise her hafta olduğu gibi yine Esenlerlilerin kulaklarının pasını sildi.

ANNE OĞUL MÜDAVİMİYİZ

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’ne çok sık geldiklerini kaydeden Şeyma Er, “Havalar bu ara çok sıcak ve evlerde çok fazla vakit geçirmek istemiyoruz. Arkadaşlarımızla genelde burada piknik yapıyoruz. Ya da buradaki çay bahçelerine geliyoruz. Biz oturup sohbet ederken çocuklarımız da Ödünç Evi etkinliklerine katılıyor. Önümüzdeki hafta hangi etkinlik olacak diye heyecanlanıyorlar. Anne oğul buranın müdavimi olduk desek yeridir. Müzikler, etkinlikler her şey çok güzel” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir