ESENLER’DE YAZ OKULLARI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Esenler Belediyesi, gençleri ve çocukları yaz tatilinde de unutmadı. Yaz Spor Okulu’yla gençlerin, Yaz Okulu ile çocukların tatili dolu dolu geçecek.

Esenler Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, çocuklara spor yapma imkânı sunmak ve yeteneklerini geliştirmelerine destek olmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da “Yaz Spor Okulu” düzenliyor. Çocukların yaz tatillerini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmeleri, yeni dostluklar edinmeleri ve sporla ilgili becerilerini geliştirme fırsatı sunan okul için kayıtlar 23 Haziran’a kadar devam edecek.

ALANINDA UZMAN HOCALAR

1 Temmuz’da derslerin başlayacağı ‘Yaz Spor Okulu’nda 6 farklı tesiste; futbol, voleybol, basketbol, yüzme, okçuluk, karate, wushu, cimnastik, badminton, masa tenisi, kickboks, satranç, boks, güreş ve teakwondo branşlarında eğitimler verilecek.  Çocuklar, alanında uzman hocalar eşliğinde spor eğitimlerini alırken, eğitmenler çocukların sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmaları ve disiplinli bir şekilde spor yapmalarını ön planda tutacak.

yaz okulu 3

ÇOCUKLARIN YÜZÜ ESGEV’LE GÜLECEK

Esenler Belediyesi Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri (ESGEV) Yaz Okulu kayıtları başladı. Çocukların kişisel gelişimlerine, becerilerine ve eğitim hayatına katkı sağlamayı hedefleyen Esenler Belediyesi Gençlik Bilgi ve Hikmet Evleri Yaz Okulu’yla birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Yaz okulu, Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Esenler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde ‘eğlen öğren’ sloganıyla düzenleniyor. Yaz okulunda 1 Temmuz – 9 Ağustos 2024 tarihleri arasında eğitim alacak olan 7-14 yaş aralığındaki çocuklar, değerler eğitimi, spor turnuvaları, sinema günleri, bilgi ve kültür yarışmaları, gezi programları, piknikler, akıl ve zeka oyunları, geleneksel çocuk oyunları ve bilimsel gösterilerde buluşacak. Aktiviteler dışında her hafta çocukların yüzü dondurma ikramıyla gülecek. Eğitimin sonunda ise 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde çocukların doyasıya eğlenecekleri etkinliklerle dolu bir Yaz Okulu Şenliği düzenlenecek.

KAYITLAR İNTERNETTEN

Yaz Spor Okulu ve  Yaz Okulu için kayıtlar Esenler Belediyesi’nin resmi web sitesi www.esenler.bel.tr internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Yaz Spor okulu hakkında detaylı bilgi Esenler Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi’nin (ESTİM) 444 00 73 numaralı telefonundan alınabilir. Yaz okulu için ise 0212 562 17 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir