ESENLER’İN ÖNCÜLERİ BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKTI

Esenler Belediyesi tarafından 2018 yılında hayata geçirilen ve ilçede lider vasıflı bireylerin yetiştirilmesi amacıyla çalışmalar yürüten “Esenler’in Yüzleri” projesinde bir dönem daha geride kaldı.

Esenler Belediyesi, milli ve manevi değerlere bağlı, örnek insan sıfatıyla toplumsal gelişmelere katkı sunacak gençleri “Esenler’in Yüzleri” projesi kapsamında bir araya getiriyor. Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten proje kapsamında gençler, sosyalleşerek iletişim becerilerini geliştirmenin yanı sıra ilim, kültür, sanat, spor ve politika gibi alanlarda da eğitimler alıyorlar. Bir dönemi geride bırakan projenin 2023-2024 kapanış programı ise Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Program, projede yer alan öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

VERİMLİ BİR YIL GEÇİRDİK

Proje yürütücülerinden Mustafa Kesici, dönem boyunca pek çok çalışmaya imza attıklarını kaydederek “Farklı etkinliklerle rehber öğretmenlerimiz eşliğinde bir araya geldik. Verimli bir yıl oldu bizim için. Gençlerimize rehberlik etmenin yanı sıra onlarla atölye çalışmaları, kendilerini ifade etmelerini sağladığımız sunumlar ve bilgi yarışmaları düzenledik. Her anlamda donanımlı, söz söyleyebilen, milli ve manevi hassasiyetleri olan ve kendine güvenen bireyler yetiştirmeye gayret ettik” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir