ESENLERLİ GENÇLER GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Pilav Günü’, BESYO Akademi öğrenci ve mezunlarını bir araya getirdi. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, gençleri bu özel gününde yalnız bırakmadı.

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün 5 yıl önce hayata geçirdiği BESYO Akademi ile üniversiteye hazırlanan gençler, BESYO Akademi Mezunlar Pilav Günü’nde bir araya geldi. Gençlerin buluşma gününe Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Yaşar ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş da katıldı.

ANILARINI TAZELEDİLER

Öğrencilere tavuk, pilav ve ayranın ikram edildiği geleneksel pilav gününde mezunlar, eski dostluklarını hatırlayıp anılarını tazelerken yeni öğrencilerle de tecrübelerini paylaştı. Başkan Göksu programda yaptığı konuşmada, kararlılık ve disiplinin gençlerin hedeflerine ulaşmada çok önemli olduğunu hatırlattı. Bu yıl üniversite kazanan tüm gençlere 10 bin TL eğitim desteği verdiklerini belirten Göksu gençler için diğer müjdeleri şöyle sıraladı:

“BESYO öğrencilerine staj ve iş imkânı, bu yıl eğitim alan 5 kız ve 5 erkek öğrenciye sporcu bursu ve özel üniversitelerle BESYO için iş birliği protokolü yaparak ilave burs sağlamaya devam ediyoruz.”

HAYALLERE ADIM ADIM

Her yıl antrenör, beden eğitimi öğretmeni ve spor yöneticisi olmak isteyen yaklaşık 500 öğrenci, ücretsiz eğitim aldığı BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) Akademi ile hayallerindeki üniversiteye kavuşuyor. Pilav Günü gibi buluşmalarla ise öğrenciler ve mezunlar arasındaki bağ güçleniyor, dayanışma artıyor ve herkesin birbirine destek olabileceği bir aile ortamı oluşuyor.

besyo 1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir