ESEV’DE YENİ DÖNEM COŞKUYLA BAŞLADI

Esenler’in sanata açılan kapısı Esenler Sanat Evi (ESEV), 2024-2025 sezonuna düzenlenen programla ‘merhaba’ dedi. Her yaştan kimsenin katıldığı ‘ESEV Yeni Dönem Açılış Şenliği’ kapsamında karma sergi ve konser sanatseverlerle buluştu.

Her yaştan Esenlerliyi sanatın farklı renkleriyle buluşturan Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), 2024-2025 sezonuna, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programla ‘merhaba’ dedi. 2011 yılından bu yana binlerce kişiyi sanatla buluşturan ESEV’in açılış programına Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı, eğitmenler, öğrenciler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Programda ESEV öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan Meşkhane grubu türkü konseriyle kulakların pasını sildi. ESEV’li öğrencilerin eserlerinden oluşan karma sergi de ilgilisiyle buluştu.

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı, yaptığı konuşmaların ardından hazırlık kursu hocalarına plaket takdim etti. Programda ayrıca öğrencilere de hediye verildi.  Programda ESEV’de yıl boyu yapılan konserler, sergiler, sanatsal geziler, söyleşiler, semineler ve atölyeler ve pek çok çalışmaların yer aldığı film katılımcıların ilgisine sunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir