GÖKSU ANNELERE MÜJDE VERDİ!

Esenler Belediyesi’nin yaz tatilinde oyun parklarını çocukların ayağına getirdiği renkli proje ‘Sokağımızda Oyun Var’ final yaptı. 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yapılan kapanış programında çocuklar doyasıya eğlendi.

Esenler’de yaşayan minikler yaz mevsiminin ve tatilin tadını sokaklarda çıkardı. Esenler Belediyesi, ‘Sokağımızda Oyun Var’ projesiyle Esenler’in sokaklarına misafir oldu. Şişme parkurlar ve çocuk oyun alanlarıyla sokağın tadını çıkaran miniklerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Sokaklara neşe katan proje, 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde kapanış programını gerçekleştirdi. Programa AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da katıldı. Binlerce çocuğun katıldığı ve doyasıya eğlendiği oyunlarda madalyalarını kazanan çocuklar, başkan amcalarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Geleneksel oyunlarda hünerlerini sergileyen minikler, yeni eğitim öğretim yılı öncesi tatilin son günlerinin tadını çıkardı.

“ESENLERLİ ANNELER VE ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLI”

“Anneler, sizlere bir müjdem var!” diyerek sözlerine başlayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Bu sene ilçemizin çeşitli sokaklarında yaptığımız ‘Sokağımızda Oyun Var’ programımızın finalini 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl inşallah finali hemen yan taraftaki Çocuk Köyü’nde yapacağız. Anneler ve çocuklarımızın nitelikli zaman geçirmesi için her şeyi düşündük. Esenler’in çocuklarını ‘Çocuk Köyü’ ve ‘Tekno Köy’ projelerimiz ile 21. yüzyılın ruhuna ve tekniğine göre yetiştireceğiz. Çocuklara bir yandan doğayı, kültürü ve memleketi tanıtırken diğer yandan da geleceğin mimarı çocuklarımızı yetiştireceğiz. Bizim görevimiz, bize emanet edilen çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve geleceklerini inşa etmektir. Bunu hep birlikte, gönül gönüle ve el ele vererek yapacağız. Esenler’de yaşayan her anne ve çocuk çok şanslı çünkü onların geleceği için her türlü emeği ortaya koyuyoruz. Esenler’deki her çocuk dünyayı değiştirecek büyük bir kahramandır ve o kahramanlara hizmet etmek bizim için en önemli görevdir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir