İKİNCİ BAHAR KIRAATHANESİ’NDE KEYİFLER YERİNDE

İkinci Bahar Kıraathanesi’nin yaşlıları, ikinci baharlarını sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmenin tadını çıkarıyor.

Esenler Belediyesi, İkinci Bahar Kıraathanesi’ne üye olan 60 yaş ve üzeri yaşlıların ikinci baharlarını huzur ve sağlık içinde yaşayabilmesi için hizmetlerini sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı merkezde, kıraathane sakinlerinin tansiyon ve kan şekeri ölçümleri Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca, kuaför hizmeti de yaşlıların ayağına kadar getirildi. Tansiyon ve kan şekeri yüksek çıkan yaşlılara, sağlıklarını koruyabilmeleri ve beslenme alışkanlıklarını düzenlemeleri konusunda bilgiler verildi. Kıraathane üyeleri, kendilerine sunulan sağlık ve kuaförlük hizmetleri için Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

HİZMETTE SINIR YOK

İkinci Bahar Kıraathanesi’nde hayatlarının ikinci baharını mutlu bir şekilde geçiren 60 yaş ve üzeri yaşlılara, çay, kahve ve su ücretsiz olarak ikram ediliyor. Yaşlılar, tüm ihtiyaçlarını burada karşılayabildikleri gibi ibadetlerini de kıraathane içerisinde bulunan mescitte yapabiliyorlar. Kıraathaneye üye yaşlılar, Esenler Belediyesi tarafından organize edilen sosyal faaliyetlerden de yararlanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir