”MALATYA TANITIM GÜNLERİ” İSTANBUL’DA BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği MASTÖB ve MAKON öncülüğünde Malatya’nın kültürel, tarihi, doğal güzellikleri ile yöresel ürün ve el sanatlarını tüm Türkiye’ye tanıtmak amacıyla düzenlenen İstanbul Yenikapı 7. Malatya Tanıtım Günleri’nin resmi açılışı yüzlerce Malatyalının katılımıyla gerçekleşti.

Sunuculuğunu Radyo ve TV programcısı Yusuf Özpolat’ın yaptığı 7. Malatya Tanıtım Günleri açılışına CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçe, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Kaya, İBB Başkan Vekili Nuri Arslan, Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Köseler, Yeşilyurt Belediye Başkanı  Prof. Dr. İlhan Geçit,  Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, MASTÖB ve MAKON Genel Başkanı Nazife Özdemir, Esenler Belediye Meclis üyesi Aziz Damar’ın yanı sıra federasyon ve dernek başkanları ile yüzlerce Malatyalı katıldı…

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan açılış töreni, Malatya halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti.

Törende,  Mastöb ve Makon Genel Başkanı Nazife Özdemir açılış konuşmasını yapmasının akabinde sırasıyla CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçe, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Kaya, İBB başkan vekili Nuri Arslan, Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Köseler, Yeşilyurt Belediye Başkanı  Prof. Dr. İlhan Geçit,  Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Konuşmalar sonrasında törenin açılış kurdelesi  protokol üyeleri tarafından kesildi.

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda  düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri’nin resmi açılış töreni Malatyalı sanatçılar Hamit Ertaş, Fatoş Değer, Ali Sezer, Ogün Özkul, Mesut Salman, ve Ali Karakuş’un  verdiği konserin ardından son buldu.

HABER : FERHAT CANBEY / İSTANBUL

https://youtube.com/watch?v=E9JX2xDaPBQ%3Ffeature%3Doembed
Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 2 kişi, takım elbise ve kol saati görseli olabilir
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 1 kişi görseli olabilir
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Exif_JPEG_420
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 2 kişi görseli olabilir
Bir 3 kişi ve takım elbise görseli olabilir
Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir