MİHMANDAR AKADEMİ YENİ DÖNEME HAZIR

Esenler Belediyesi, geleceğinize mihmandarlık ediyor. İlk binde yer alan 25 öğrencisiyle başarılı bir yılı geride bırakan “Mihmandar Akademi”, doğru üniversiteyi ve mesleği tercih etmek isteyen gençleri bekliyor.

Esenler Belediyesi’nin “Mihmandar Gençlik” projesi kapsamında hayata geçirdiği “Mihmandar Akademi”, geride bıraktığı sezonda elde ettiği başarılarına yenilerini ekleme hedefiyle başladığı yeni eğitim öğretim dönemi öncesi hazırlıkları tamamladı. Uzman öğretmen kadrosu, Atışalanı Caddesi ile Turgut Reis Mahallesi’nde bulunan iki şubesi ve tüm heyecanıyla öğrencileri bekliyor.

Akademi, en iyi yayınlarla ve her hafta gerçekleştirdiği ‘Kurumsal Yayın Deneme Sınavları’ ve sektörün önde gelen markalarından oluşan ‘Türkiye Geneli Deneme Sınavları’ ile sınav stresini en aza indiriyor. Ayrıca rehberlik hizmeti, motivasyon seminerleri, üniversite tanıtım gezileri, meslek tanıtım günleri, kütüphaneler ve kültürel geziler gibi çeşitli olanaklar sunuyor. Esenlerli gençler için kapılarını açan akademiye kayıt yaptırmak isteyenlerin için son başvuru tarihi 15 Eylül’dür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir