ÖDÜLLER BAŞKAN GÖKSU’DAN!

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ESEV Tiyatro Günleri kapanış programına ev sahipliği yaptı. 3 gün boyunca sahnede performanslarını sergileyen lise grupları içerisinde jüriden en yüksek puanı alan öğrenciler ödüllerini Başkan Göksu’nun elinden aldı.

Esenler Belediyesi tarafından bu yıl üçüncü kez liseli gençleri tiyatro sahnesinde buluşturan 3. ESEV Tiyatro Günleri’nde ödül heyecanı yaşandı.  Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu,  ESEV’de eğitim alan kursiyerler, eğitmenler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) Tiyatro Okulu’nda eğitim alan gençlerin performanslarını sergilediği program kapsamında “En İyi Erkek”, “En İyi Kadın”, “En İyi Ekip” ve “En İyi Yönetmen” kategorilerinde ödüller sahiplerini buldu. Jüri koltuğunda ESEV Genel Sanat Yönetmeni Abdülbaki Kömür, proje danışmanı Davut Akgül ve ESEV drama eğitmeni Zeki Yalçın’ın oturduğu programda tüm öğrencilere katılım belgesi takdim edildi. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

BU TOPRAKLARIN GENÇ YETENEKLERE İHTİYACI VAR

3. ESEV Tiyatro Günleri’nin kapanış programında konuşmalarını gerçekleştiren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Marifet iltifata tabidir. Siz burada bir emek verdiniz. Esenler Belediyesi, Esenler’deki bütün gençlerimizin, çocuklarımızın ortaya koyacakları emekleri ödüllendiriyor. Bu çocuklarımızda büyük bir zekânın yanı sıra önemli bir de yetenekleri var. Biz bu yeteneklerin tozunu alabilirsek bunların ortaya çıkmasından hiç şüphemiz olmaz. Biz yetenekleri keşfetmek istiyoruz. Çünkü bu toprakların genç yeteneklere çok ihtiyacı var. Çivisi çıkmış bu dünyanın çivisini yeniden çakmak için bu çocukların yeteneğine ihtiyacımız var. Çocuklarımızın ulaşmak istedikleri menzil ne ise biz onları buna ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

3. ESEV Tiyatro Günleri’nde ‘En İyi Erkek’ dalında Atalay Enes Avcı, ‘En İyi Kadın’ dalında Zümre Arslan , ‘En İyi Ekip’ dalında Esenler Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve ‘En İyi Yönetmen’ dalında ise Emre Gedik ipi göğüsleyerek birincilik elde etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir