ÖZTÜRK VE AYDIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Malatya Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkanı ve Esenlerin sevilen isimlerinden Uygun Öztürk, oğlu Mert Öztürk’ü Sümeyye Nur Aydın ile  Bağcılar Kadir Topbaş Halk sarayında dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi.

Oya ve Uygun Öztürk’ün oğulları Mert Öztürk, Nejla ve Kenan  Aydın’ın kızları  Sümeyye Nur Aydın bin kişinin katılımı ile  rüya gibi bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Malatya Konfederasyonu MAKON ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir, Pütürge dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Battalgazi Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay, Makon kurucu Genel Başkanı Aziz Damar yaparken çiftlerin Nikahını ise Bağcılar Belediye Başkanı  Abdullah Özdemir Kıydı. Düzenlenen düğün töreninin sunuculuğunu ise Radyo ve TV programcısı Yusuf Özpolat yaptı.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİNE KİMLER KATILDI

Bağcılar Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlenen Düğün törenine  Bağcılar Belediye Başkanı  Abdullah Özdemir, Malatya Konfederasyonu MAKON ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir, Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Battalgazi dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay, Makon kurucu genel Başkanı Aziz Damar, Emniyet Genel Müdürlüğü eski  Daire Başkanı Hasan Adak, Malatya Konfederasyonu yöneticilerinden Mehmet Erdoğan, Mastöb yöneticilerinden Basri Düzenli, Yusuf Canbay, iş adamı Vahap Konçuk, Ramazan Akköse, Hakan Aslan, Kanal 7  Avrupa TV program yapımcısı ve sunucusu Perihan Bozkurt, Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba, Meslek okulları derneği İdare Müdürü Hatice Bolat, Pütürge önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Polat,  Pütürge Şiro Zarato Örmeli köyü dernek başkanı Hüseyin Memiş,  Anadolu Yakası Malatyalılar dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Malatyaspor önceki dönem As Başkanı Nusret Öncü, Pütürge Tatlıcak Dernek Başkanı Zeki Keklik, Başkan Yardımcısı Murat Nergis, Makon ve Mastöb Kadın Kolları Başkanı Canan Altıntaş Barbaros’un yanı sıra STK Temsilcileri  ve çok sayıda davetli katıldı.

Sanatçı Aydın Aydın ve Mehmet Balaman, türküleriyle geceye damgasını vurdu. Gecenin geç saatine kadar Türküler eşliğinde halaylar çeken davetliler gönüllerince eğlendiler.

Doğanyol Dernekler Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, Bu özel günlerinde günlerinden kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

HABER: FERHAT CANBEY / İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir