ESENLER’DE RENKLİ KAPANIŞ

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Yaz Okulları, 30 ayrı noktada yapılan kapanış programlarıyla sona erdi. Öğrenciler, kapanış programlarında hazırladıkları gösteriler ile renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl Yaz Okulları,  ilçenin 30 ayrı noktasında toplam 6 bin 761 öğrenciye hizmet verdi. Öğrenciler, bir yandan öğrenirken bir yandan da eğlenceli oyunlar ve etkinliklerle yazın tadını çıkardı.  2024 Yaz Okulları, öğrencilerin yaz sezonu boyunca öğrendiklerini eğitimleri sergiledikleri kapanış programlarıyla tamamlandı. Aileler, çocuklarının bu başarılarından dolayı büyük heyecan ve gurur duydular.

Bu yıl belirlenen “Arkadaşlık ve Paylaşma” temasından yola çıkarak Gazze’de yaşanan zulme dikkat çeken ve farkındalık oluşturacak etkinlikler gerçekleştirildi. Ayrıca, İHH ortaklığıyla her sınıfa bir yardım kumbarası yerleştirilerek çocuklara Gazzeli kardeşlerine destek olma fırsatı sunuldu.

YAZ OKULLARI, 269 PERSONELİYLE ÇOCUKLARIN HİZMETİNDE

2024 Yaz Okulları, 30 ayrı birimde 12 idareci, 29 okul sorumlusunun ve yardımcısının yanı sıra 209 öğretmen ve 19 stajyer öğretmenle toplamda 269 personelle hizmet verdi. 6 hafta süresince, genel kültür, ahlak ve dini bilgiler derslerinin yanı sıra, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek spor dersleri, zekâ oyunları, geleneksel çocuk oyunları ve sosyal etkinliklerle unutulmaz bir yaz tatili yaşandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir